Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
26.07.2016.
12:33 > 13:54
Na spisku "loših direktora" Agencije za privredne registre nalazi se 27 direktora novosadskih firmi.
  • nina

    26.07.2016 21:22
    A gde ja da nadjem Stylos group?Radila sam i oterana a nije mi placena plata 15 meseci?
    Sakrivate glavne aktere ove lude situacije u drzavi.Naj veci neradnici i lopovi su pokrali drzavu i sad daju koji dinar za bolje sutra nekoj stranci i sve o.k.?Kako moze da kasni plata toliko dugo a radi se non stop i gazda menja mercedese kao carape?Samo zato sto je Pajticev rodja ili suvlasnik sa Radomanom Bozovicem???Naravno svi ce cutati i ovo se nece objaviti zarad mira u kuci...Zakon treba biti takav da se plata i porez na platu isplacuju isti dan,a ko nesto petlja pa u zatvor kao i svagde u normalnom svetu...
  • Lazar

    26.07.2016 18:39
    Dobro, ali...
    registar je dobar zbog 'uvida' u sve postupke koje je pokrenula npr. poreska inspekcija, ali nije dovoljno detaljan da se vide baš, baaaš sve... kao da su ga napravili samo jer su morali!

    U svakom slučaju, treba mediji da pomno prate ovo, naći će se tu i tamo neko zanimljivo ime..
  • profesor

    26.07.2016 17:22
    bolje Baltazare nesto radi, nego sto primas veliku platu, neradis nista i podstices druge na nerad.
  • misa avokado

    26.07.2016 17:12
    Gledao sam ovaj registar, veću glupost nisam video. U njega su upisani ljudi koji su dobili neku kaznu u prekršajnom postupku. Mediji su napravili priču od ovoga, kako i inače znaju. U registar je upisano pravno lice a ne direktr, i preduzetnička radnja, ako su napravili neki prekrša, ne piše tačno koji, može biti i zbog bakšiša udžepu konobara. Kakve veze to ima sa direktorom???
  • Baltazar

    26.07.2016 16:47
    Svi
    A šta direktori ostalih firmi koje su u vlasništvu grada ili ti države, oni su dobro poslovali... primera radi Bajatović aka srednjoškolac, on je dobar direktor pa na primer Jovo Aka nepismen Vujanović isto tako dobar i uspešan direktor iz redova SPS-a pa tek onda ovi uspešni direktori poput Zelenovića pa onog geografa ili istoričara, ma sve uspeh do uspeha
  • Alo Bre

    26.07.2016 13:32
    Totalna NEISTINA
    Svaki direktor, pa i direktor DOO, odgovara za zakonsko poslovanje, krivično i materijalno, ALI ovde se brka odgovornost po osnovu osnivačkog uloga, tj rizika poslovanja i razumljivo. Sa takvim firmama se radi po principu uplate unapred, radi obzbeđenja.
    Utaja poreza je krivično delo i za to se odgovara CELOKUPNOM SVOJOM IMOVINOM!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna